Kennismaken

Kennismaken

Kennismaking

Een school kiezen voor je kind is een belangrijke keuze. Het is de plek waar hij of zij acht jaar zal doorbrengen en jullie als ouders dus ook. Wij vinden het daarom belangrijk dat je je als ouder goed informeert over de verschillende soorten onderwijs en meerdere scholen bezoekt voor je een keuze maakt. De visie van de school en kijk op opvoeding en onderwijs moet passen bij jullie gezin en waarden. Daarom maken wij ruim tijd voor een rondleiding.

Kennismaken doen wij onder schooltijd zodat je een goed beeld krijgt van de sfeer en werkwijze op onze school. De gesprekken en rondleidingen vinden in de regel op dinsdag- en donderdag plaats met de directeur. Kinderen uit de bovenbouw verzorgen de rondleiding, in het gesprek met de schoolleider kunnen jullie al je andere vragen stellen. We vinden het fijn als je je zoon of dochter meeneemt, zo krijgen zij ook vast een beeld bij de Kring. 

Mail naar het onderstaande adres om een kennismakingsafspraak in te plannen waarbij we direct een rondleiding doen. 

directie.dekring@stichtingklasse.nl

Met ouders van kinderen die al op een andere basisschool zitten en willen overstappen maken we altijd een aparte afspraak.